TENTANG KAMI

putusanana

yeson

BUBUKA

Anping Yeson lokasina di kawentar Kawat bolong Town of China- Anping. Simkuring geus diserep dina kualitas luhur produksi kawat bolong ti mimiti. Kalawan ngembangkeun gancang, urang jadi leuwih kuat, sarta kami geus nyetél sababaraha cabang utama pikeun produk béda. produk urang ngawengku: kawat dilas bolong, dilas bolong panel, reinforcing dilas bolong panel, dimekarkeun bolong, kawat pasagi bolong, kawat héksagonal bolong, gabion bolong, ranté link pager, aluminium kawat netting, kawat stainless steel bolong, kawat beusi, barbed kawat, jeung agul kawat jsb .. produk kami geus diékspor ka AS, Italia, Rusia, Australia, Mid-Timur, Afrika, sarta Asia Tenggara.

  • -
    Diadegkeun taun 1990
  • -+
    leuwih ti 10 garis produksi
  • -$
    Leuwih ti 100 juta
  • -+
    20 + produk, Hiji-eureun balanja

Sertipikat

kaajenan

produk

nepungan

wartos

Service Kahiji

  • This is the chain link fence in the daily production process

    It is said that this is the daily production process of chain link fence products. Chain link fence manufacturers are used to protect and support seawalls, hillsides, roads and bridges, reservoirs and other civil engineering. It is a good material for flood control and flood resistance. Can also ...

  • How to standardize the structure of wire mesh fence

    How to standardize the structure of the wire mesh fence, first of all, from the road traffic conditions, including vehicle type, mass, height of center of gravity, driving speed and bumping viewpoint; safety review specification: firstly includes the anti-collision ability of the fence (indicated...