TENTANG KAMI

putusanana

yeson

BUBUKA

Anping Yeson lokasina di kawentar Kawat bolong Town of China- Anping. Simkuring geus diserep dina kualitas luhur produksi kawat bolong ti mimiti. Kalawan ngembangkeun gancang, urang jadi leuwih kuat, sarta kami geus nyetél sababaraha cabang utama pikeun produk béda. produk urang ngawengku: kawat dilas bolong, dilas bolong panel, reinforcing dilas bolong panel, dimekarkeun bolong, kawat pasagi bolong, kawat héksagonal bolong, gabion bolong, ranté link pager, aluminium kawat netting, kawat stainless steel bolong, kawat beusi, barbed kawat, jeung agul kawat jsb .. produk kami geus diékspor ka AS, Italia, Rusia, Australia, Mid-Timur, Afrika, sarta Asia Tenggara.

  • -
    Diadegkeun taun 1990
  • -+
    leuwih ti 10 garis produksi
  • -$
    Leuwih ti 100 juta
  • -+
    20 + produk, Hiji-eureun balanja

Sertipikat

kaajenan

produk

nepungan

wartos

Service Kahiji

  • Common sense you need to know to buy wire mesh fence

    Need to know to buy some common sense wire mesh fence More and more users use wire mesh fences as isolation fences. Guardrail net is a kind of highway steel guardrail. Its structure is to divide the original guardrail column into upper and lower parts. The lower end of the steel pipe of the upper...

  • How long is the service life of the stadium chain link fence?

    The service life of the product refers to the duration of the product from the beginning of use to the end of life, that is, the durability of the product. Stadium chain link fence also has a service life. The key factor affecting its life is the surface treatment powder of the stadium seine. Whe...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Kirim pesen anjeun ka kami: