Ituaiga ma le mea o le pa

O le pa o se nofoaga o le puipuiga masani saogalemu i le olaga i aso taitasi. Faatasi ai ma le atinae o le tamaoaiga lautele, ua faatino suiga tele o le pa puipui. O lenei ua tatou aupito vaai pa uamea. E tele aogā mo pa. O mea o le pa uamea. E i ai foi le tele o ituaiga, oa latou faaaogaina?

Ituaiga o pa:

I le olaga i aso taitasi, o lo tatou o loo vaevaeina pa masani tusa ma o latou faamoemoega: pa poletito nofomau, railings stair, auala pa, pa ea-malulu, pa alalaupapa vaitafe, faatoaga pa lanu meamata, ma isi, o loo faaaogaina i le eseese o fale ma maua ai ituaiga eseese ma ituaiga. lanu faiga foi taaalo matafaioi eseese.

mea pa uamea:

O le mea e masani ona faaaoga i le pa uamea o le: uʻamea, alumini uʻamea filogia, uamea stainless, metala paʻepaʻe uamea, ma isi o loo faia i le sila metala paʻepaʻe tele o railings poletito ma auala pa. Ona o le malosi o le uamea ma le elemene aneti-corrosion o le metala paʻepaʻe, e sili le pa uamea metala paʻepaʻe i le faatinoga. Pe a faaaoga i fafo mo se taimi umi, o le tetee corrosion o pa o lenei mea e mafai ona atoatoa atagia.

1

2


Post taimi: Nov-19-2019

Lafo lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou